Wien-minne

Enligt minnen på mina sociala medier är det runt den här tiden jag ofta gör småtripper i Europa. Trivs egentligen bäst hemma och tycker resor är överskattade. Men mitt fotointresse och nyfikenhet gör att jag emellanåt lämnar hemmet och Skåne.

Nu i Corona-tider befinner vi oss i oresbart läge. Det gör de här påminda minnena lite extra kul. Senaste uppseglat minne är Wien förra året.

Vad har jag då att säga om Wien? Det är blandade känslor. Underbara byggnader och fin miljö, god mat, fantastiska bakverk och absolut bra upplevelser. Men ändå ganska slätstruket. Bäst var Hundertwasserhaus, all graffiti, utsikten från takbaren Lamée och Danube Tower och båtturen på Donau kanal.

Mitt album på Flickr får vara rösten för mitt besök i Wien

Hundertwasserhaus
Hundertwasserhaus
Lamée Rooftop
River bank
River bank
River bank
Amusement park
Streets of Vienna
Vienna view
Streets of Vienna
Streets of Vienna
Streets of Vienna
Espresso

Fler foton i mitt Wien-album på Flickr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: