Het sommar

Sunset time in Borgholm

Magiska solnedgångar i Borgholm, fantastisk utställning, Da Vinci Inventions, på Kalmar slott och inspiration på VIDA Museum & Konsthall är några av sommarens minnen från semester del två. Promenaden i naturreservatet Borga Hage var en ny upplevelse. Så vackert!

Vår bröllopsdag (17 år) firades på restaurang Mando i Malmö. Gatukonst i Helsingborg hamnade på kamerans minneskort. Massor av musik har flödat genom öra och själ. Soffhäng varvat med altanhäng. Öl och smörrebröd slank ner på krogen Strandborg i Helsingør. Lunchen på Ölands Choklad i Färjestaden satt perfekt trots att det inte blev kroppkakor. Fikat i Stora Rör på Öland var ett bra andningshål och hamburgaren (flæskesteg med sprød svær) på Hamnfestivalen Limhamn var okej.

Intressanta samtal med okända är en bonus. Så många trevliga människor jag har mött på tåg, buss, båt, pubar, fik, stränder, i diverse köer och ja överallt – det är ett plus som värmer sommaren ytterligare några grader. Allra bäst var familjeträffen på Öland 🙂

Mina bilder på Flickr  eller direkt till ett album:

Kalmar Castle

VIDA Museum & Konsthall

Swedish summer in Öland

Swedish summer in Öland

Summer sunset

Swedish summer in Öland

Lunch time

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: