Paris – hit vill jag tillbaka!

Intensiva tre dagar i Paris ligger bakom mig och min resvän. Paris var premiär och hit vill jag absolut tillbaka! Under en så kort tid såg och upplevde vi förstås bara en bråkdel av Paris. Vi tog oss runt via fots, metro, buss och taxi och oavsett vilken sylta vi besökte serverades utsökt mat och goda viner. Vi avverkade många turistställen och i bagaget med mig hem har jag med mig en massa intryck, roliga upplevelser och fina minnen.

Mina foton från Paris

Pont neuf padlock/lovelock

Eiffel Tower

Streets of Paris

Streets of Paris

Montmartre

Montmartre

En kommentar på “Paris – hit vill jag tillbaka!

  1. Pingback: Fototillbakablick 2016 | maria eklind | just inget särskilt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: