Jul och ojul

Med tanke på att jag är väldigt ojulig har det blivit ovanligt mycket jul detta år. Jag brukar nöja mig med julmat, umgås med familjen och njuta ledigheten, det är jul för mig. Men i år har det ökats på med ljusslingor, diverse ledlampor, adventsstjärnor, julmöss och två julmarknader!

Det här med julmarknader var premiär för mig, att det blev så beror helt och hållet på mitt fotointresse, och där någonstans infann sig en julkänsla. För några veckor sedan besökte jag Tivoli julmarknad i Köpenhamn och förra helgen var det dags för julmarknaden i Rostock.

Mina foton från julmarknaden på Tivoli i Köpenhamn
Mina foton från julmarknaden i Rostock

Christmas market at Tivoli, Copenhagen

Christmas market at Tivoli

Christmas market at Tivoli

Fire on the christmas market

Christmas market in Rostock [Explored 2015-12-21]

Christmas market in Rostock

Christmas market in Rostock

Mina foton från julmarknaden på Tivoli i Köpenhamn
Mina foton från julmarknaden i Rostock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: