I-landssaker

Det finns i-landsproblem. Och, jo det är skönt att ”bara” ha sådana. Men så finns det i-lands(problem)tankar och i-lands(problem)känslor. Eller något som i alla fall kan betecknas som det. Det är tankar som: ”Åhh vad skönt det är nu när det är lite kyligare” för att genast förbarma sig över hur kallt det plötsligt blev. Och känslan att intala sig själv att det är så skönt och mysigt med höstrusk, för att nästa sekund deprimera sig över blåsten och mörkret som kommer fortare och fortare denna årstid.

Glad och ledsen i samma andetag. Nöjd och missnöjd i en enda itererad följetång. Som en jojo. Alltså, såna tankar och känslor är det lite martyrvarning över, och det retar mig att jag har såna. De ångar liksom på och lyfter fram en ilska och avsaknad av tålamod jag trodde att jag hade arbetat bort.

Så vad göra?

Me

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: