Augusti levererade

Det här med vädret är en snackis oavsett årstid, men i sommar har ämnet avhandlats mer intensivt än normalt. Kanske inte så konstigt, kollegor och vänner har frustrerat ondgjort sig över det svenska sommarvädret, och valet av ”fel semesterveckor”. Själv är jag inte så beroende av så kallat fint väder. Som innesittare trivs jag väldigt bra med regn, blir mindre krav då. Då kan jag måla och skriva. Eller inte göra något alls. Så det kan tyckas orättvist att jag med min inställning och mina uppdelade semesterveckor råkade pricka in det fina vädret. Och när det var som värsta höstvädret här var jag i Rom…

Nåja, ska väl erkänna att även jag, trots allt, mår bra av ljuset och behöver fylla på de depåerna. Så även om jag gillar regn och rusk vill jag inte ha det varje dag, det är dessutom inte så praktiskt när jag befinner mig på språng utomhus (paraply är ingen idé i blåsiga Skåne). Och så är det förstås trevligare med fotopromenader i uppehållsväder. Det är där jag tycker senare delen av augusti levererade. Soliga, varma dagar, där jag till största del ägnade mig åt altanhäng, och ljumma, sköna kvällar där fotografering utomhus var i fokus.

En av mina lediga veckor inföll under Malmöfestivalen. Det visade sig vara samma vecka jag fyllde 50. Kan säga att den veckan blev det inte så mycket altanghäng och avslappning. Berodde till stor del på att jag bestämde mig för att ha födelsedagsfest. Det var dags och läge kände jag som inte firat min födelsedag sen jag var barn och ”tvingades” ha kalas. Det var så kul att jag kanske gör om det till min 70-årsdag 🙂

Nåja, med det vill jag säga välkommen september och hösten med dessa bilder

Puss

Love

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: