Malmö Live – heja Malmö!

Återigen måste jag berätta att jag är en stolt Malmöbo. I april 2014 skrev jag inlägget ”Malmö, växer and I love it”, en slags hyllning och kärleksförklaring till Malmö (och mitt beroende av förändringar).

Igår, den 2 maj, öppnades en av de byggen jag följt med spänning (och med kameran), nämligen Malmö Live. Att jag gillar arkitekturen på utsidan visste jag såklart, frågan var vad jag skulle tycka om insidan? Med genomtänkta designdetaljer, härligt ljusinsläpp, dofterna, mixen av materialval och en fantastisk utsikt tilltalar det mig så mycket att jag absolut kan säga att jag älskar designen och arkitekturen – inne som ute!

Återstår att se och höra hur konsertsalen sköter sig i akustik, min känsla från igår säger tummen upp!

Här nedan några foton från gårdagen. På Flickr har jag fler foton på Malmö Live

Malmö Live, Malmhattan Malmö Live, Malmhattan Malmö Live Malmö Live Malmö Live Malmö Live Malmö Live Malmö Live Malmö Live Malmö Live, Malmhattan Malmö Live, Malmhattan Malmö Live, Malmhattan Malmö Live Malmö Live Malmö Live

Mer om Malmö Live på malmolive.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: