Malmö växer and I love it!

Ja, att Malmö växer är förstås ingen nyhet, det gör många städer. Men det är så fantastiskt roligt att vara med och uppleva denna expansion och förändring. 1990 flyttade jag till Malmö, och nej jag ska inte tjata ut er om Malmös väg från industristad till kunskapsstad (eller är det innovationsstad, eller både och?), den kan ni redan.

Nåja, förändring pratade vi om. Det mår jag bra av. Det inger hopp på något vis. Framtidstro. Jag gillar det. Jo, byggarbetsplatser medför en viss grad av stök och buller, oftast med trafikomläggningar och därmed trafikstörningar (och köer), men jag tycker det är charmigt.

Malmö har alltid varit snäll mot mig, här har jag växt och utvecklats. Denna lilla storstad (eller är det en stor småstad?) har gett mig möjligheter i form av utbildning, jobb, lust och vilja. Men det har också gett mig nya vänner, ett rikt kulturutbud och roliga upplevelser. Det blir en mental frihet i och med närheten till kontinenten och därmed känslan av att hela världen (i alla fall norra Europa) ligger runt hörnet.

Och så det viktigaste, här träffade jag min stora kärlek! Tack Malmö 🙂

Malmö central

Malmö central

Malmö central

En kommentar på “Malmö växer and I love it!

  1. Pingback: Malmö Live – heja Malmö! | maria eklind | just inget särskilt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: