Finns det något positivt med vinter?

Nej. Det är mörkt, kallt, blåsigt (för det mesta) och det är en ful årstid. Snö, om det kommer, är helt onödigt, halt och problematiskt. Bussar och tåg är försenade eller inställda. Hjärnan fryser så allt går långsammare och det enkla blir komplicerat. Helt enkelt besvärligt.

Eller? Nja, kanske finns det positiva egenskaper med vintern om jag tänker efter. Och det har jag gjort. Verkligen tänkt.

Det går att använda balkongen till kyl och frys. Och blir det för kallt funkar istället uterummet. Känns mindre kravlöst på vintern, det är bra. Jo, så är det mysigt med alla tända ljus. Och träden är fina, nu ser jag hur stammen ser ut. Ett naket träd är vackert. Som detta:

20140125-155339.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: