Tjoho för 2014

Ja, någon årskrönika blir det inte här. En liten sammanfattning av mitt 2013 tänkte jag dock delge.

2013 – vilket år! Omorganisation. Ny tjänst. Ny arbetsort. Ny chef. Nya kollegor. Ja, så en opererad tå i december och tappad röst i januari.

Jag har jobbat som en gnu, hade en underbar semester under hela juli där Skåne var i fokus, framförallt platser vi tidigare inte besökt. Utanför Skåne har Småland besökts en gång, likaså Halmstad. Göteborg har fått två besök, först semesterdagar med Liseberg, shopping och släkt, senare webbdagarna i kombination med bokmässan.

Danmark däremot har fått hela fem besök (vad jag minns) med bröllop i januari, 18-årsfest i maj, familjefest i augusti, utflykt till Bakken och så dansk jul.

Bil har jag kört en gång, jo passagerare har jag varit desto fler gånger, men mest har jag tagit mig fram med tåg, buss, gång eller cykel. Mycket social spis med vänner och familj. Har fotat, läst, målat och badat utomhus en gång.

Har varit på Eurovision, Kal P. Dahl – en rockmusikal (rekommenderas), konserter, utställningar, en och annan vernissage (tyvärr ingen egen i år) och otaliga pub- och restaurangbesök.

Gott Nytt år!

Gott Nytt År 2014!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: