”Nytt” jobb

Så har jag då varit på mitt ”nya” jobb i snart en månad. Varför citationstecken? Jo, det är nytt eftersom vi har omorganiserat oss, för min del innebär det fysisk förflyttning, ny chef, ny tjänst och nytt team, fast i stort gör jag det jag gjorde innan. Men ändå skillnad 🙂

Första träffen med nya teamet avverkades på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg. Och så här en månad senare måste jag säga att allt känns toppen, verkligen kul med förändring, nytänk och fräscha hjärnor. Jag = nöjd.

Elite Hotel Marina Plaza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: