Badpremiär :-)

Sådär vartannat år uppstår lusten att bada. Är alltså inte precis en storbadare, dels blir man blöt (egentligen blir det jobbigt när man sen går upp ur vattnet) och dels har jag lite ”problem” med allt i vattnet. Som fiskar och sånt… Vet att det är fånigt, men så är det.

Eftersom jag gillar att vara själv på stranden (i skuggan) uppstår ytterligare en besvärlighet när det ska badas. Var ska jag göra av alla grejer? Hmm, inte bra att bada med mobil och pengar. Nåja, igår hade jag strandsällskap så några foton blev det.

Badpreimär Ribersborgsstranden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: