Uppdaterad teknik

Härlig känsla när tekniken är uppdaterad i hemmet. Ny dator och en iPad mini inhandlades idag. Okej, det var egentligen inget fel på mannens dator…. En trevlig allt-i-ett PC, som har gjort vad den ska i tre år.

Det hade den nog gladeligen gjort i ytterligare tre år om inte min man hade tappat den i golvet. Och det tålde den inte…. Trasig skärm blev resultatet av det datortappet. Visst, den funkar, vilket är jättebra, men sprucken skärm med tusentals glassplitter inuti ger inget vidare bra resultat.

Så hur kommer min iPad mini in i det hela? Ja, varför inte passa på när man ändå har plånboken öppen? Har gått och tänkt på den här minin i några veckor och velat fram och tillbaka. Med facit i hand måste jag säga att jag är mer nöjd än jag räknade med. Bonus!

En kommentar på “Uppdaterad teknik

  1. Förstår att du gillar din mini. Jag har inte chansen på vår så många minuter om dagen. Tänker ju inte på det här med att ”paxa”. Det har dock mina två döttrar gjort till en sport. Men dom lägger sig ju (fortfarande) lite tidigare än jag, så då kan jag få en egen liten stund – om inte Janne hinner ”paxa” den före mig, vill säga ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: