December gick fort…

…. och alla blogginlägg blev kvar i huvudet. Nåja, att inte ha satt ett enda inlägg på pränt är ett bra exempel på hur skönt det är att ha en opretentiös blogg utan en massa måsten. Den heter ju justinget av en anledning. Men ändå. Så, här kommer en liten summering på några av de saker och tankar som upptog min tid denna årets sista månad.

Regementsgatan

Snö. Jag hatar snö, men nu när den kom så tidigt denna vinter försökte jag inta en positiv attityd till det, för att inte helt förgås av vinterångest. Så med glädje tog jag till mig snö(o)vädret och njöt av ljuset, stillheten och lugnet som ju ändå snön för med sig.

Det var lätt, jag mådde toppen och kände att nu har jag äntligen fattat skönheten med snö. Sen blev det måndag och arbetsdag = inte lika kul, bara besvärligt. Så jag hatar fortfarande snö.

Snön låg kvar den 10 december då jag fraktade tavlor till min utställning, och den låg kvar dagen efter då det var dags för vernissage. Trots vädret kom många för att träffa mig och kolla in tavlorna. Mycket uppskattat, så jag tackar alla som kom. Nedan lite bilder från dagen innan vernissagen.

Förberedelse inför vernissage Förberedelse inför vernissage Förberedelse inför vernissage

Förberedelse inför vernissage Förberedelse inför vernissage Förberedelse inför vernissage Förberedelse inför vernissage

Mellan jobb har Lucia, 85-årspartaj, jul och annat susat förbi. Nu ser jag fram emot ett nytt år, så Gott Nytt År alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: