Fotboll och kreativitet

Det mesta av min tid går just nu åt till att måla, vilket inte är konstigt då jag har har utställning i december, med vernissage den 11/10. För kreativitetens skull är det nu extra viktigt att göra helt andra saker. Helst grejer jag inte annars gör. Vad är då det? Ja, det finns en massa exempel och tips på vad man kan göra….

Nu föll det sig som så att det blev fotboll. Ja, fotboll. Visst jag spelar, (alltså tippar) men att titta på fotboll är inget jag gör sådär till vardags. Men när nu Friends arena råkade ha invigning och att Sverige-England spelar just när jag är i Stockholm kan ju inte jag hjälpa. Så vad göra?

Biljetter? Ja det ordnar sig väl! Och det gör det. Väl på arenan och inköp av biljett inser vi att vi fick de sista, med en marginal på 31 st.

Vilken upplevelse! Tillsammans med 50.000 andra glada kan det inte bli fel. Vilken stämning och vilken superkväll. Att sen Sverige vinner med 4-2 och Zlatan gör alla fyra mål är ännu en bonus för en lyckad kväll. Det stavas eufori!

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: