Andrum…

Maria Eklind - konst på Andrum…kan betyda mycket och väldigt olika för oss alla (människor). För mig betyder det just nu konst. Jag ska nämligen ställa ut (eller hänga upp/ut) mina tavlor på café Andrum mellan den 10 december till den 7 januari.

Jo, så blir det ”öppning” den 11/12, 16.30-18.30. Då kan ni träffa mig, få första tjing på köp av konsten och så blir det ett å annat glas vin (jodå, alternativ kommer att finnas) och lite tilltugg, typ ostbågar. Känns spännande!

Var finns då Café Andrum?
På Roslins väg 3 i Malmö. Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: