Blanka helger är lyx

Njuter alltid av blanka och helt lediga helger, men extra mycket när det har föregåtts av intensiva arbetsveckor. Denna helg är en sådan och det är så skönt att inte ha några planer (möjligtvis planering en kvart framåt), inget inbokat och bestämt, istället är allt bara väldigt öppet. Allt kan här vara ett spann av en massa olika aktiviteter och socialt umgänge till absolut inget alls. Inget alls är en mycket trevlig hobby och jag är övertygad om att ”bara vara” är nyttigt och sunt för själen…. Ha en skön helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: