Socialt dränerad

Har avslutat semester del två och så  här i efterhand vill jag rekommendera en styckad variant som påbörjas och avslutas mitt i veckan. Känns verkligen som jag har haft en lång semester tack vare semester del ett, lite jobb och så semester del två.

Under semester del ett avverkade jag en del måsten. Trots min filosofi att inte ha några måsten på fritiden, är det tyvärr ibland oundvikligt, så jo jag erkänner – jag har sådana emellanåt.

Nåja, semester del två var vikt till egentid. Njuta, måla, skriva, läsa och bara vara. Det blev social dränering! En strid ström av oväntade besök, övernattande gäster, middagar och pubrundor, 60-årskalas, telefonsamtal och utflykter blev det istället. Och, ja just det, så har jag fyllt år (alltså det var inte jag som fyllde 60).

Hursomhelst – så mycket social spis som jag tryckte in på 1 1/2 vecka får jag inte in på ett år i vanliga fall. Jag var väldigt nöjd med att återgå till jobbet igen, men i efterhand måste jag trots allt tillstå att jag har haft urkul och jag är inte alltför ledsen för de tavlor som inte blev målade, böckerna som inte blev lästa och för det som inte blev skrivet. För jag har ju njutit och det var ändå det som var först på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: