Lättroad? Ja

Vill inte påstå att jag är pedagogisk, men idag upplyste jag en man om hur man fraktar en bal toapapper på en cykel.

Visst, jag är lättroad, men även en person utan humor hade dragit på smilbanden åt denna man. Det var verkligen underhållande att se honom kämpa för att 1) få upp balen på cykeln 2) se sig omkring nervöst så att ingen skulle se honom kämpa och peka på (åt) honom. Han lyckades inte med vare sig 1 eller 2…. Och då kände jag ett ansvar att ingripa.

Det var i första hand skammen jag ville ”rädda” denna man ifrån, ja dessutom vet jag på fullaste allvar hur man transporterar detta skithuspapper på en cykel. På styret förstås, det fina med det är att det dessutom går att cykla.

Han uppskattade min hjälp och innan han trampade iväg frågade han om jag trodde att någon annan hade uppmärksammat hans pinsamma dilemma. I en tillfällig överdos av ödmjukhet svarade jag nej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: