Länge sedan

22 år sen, 20, 15, 25? Jag vet inte. I måndags var jag där igen och Öland visade sig från sin allra bästa sida. Det fläktade gott, perfekt  sol och lagom varmt. Underbart med andra ord. Kan alltså konstatera att måndagen var perfekt för Öland.

Men det är klart att jag funderar på när jag var där innan dess, men jag kan inte komma på det. Så många somrar, tältveckor, midsomrar och dagsturer jag har gjort på Öland, men jag ger upp för jag kan inte komma ihåg när jag var där senast.

Strunt samma, i måndags käkade jag öländska kroppkakor i Färjestaden, handlade skor och drack öl i Borgholm och gjorde mysiga avstickare längs vägen.

    

        

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: