Njuter

Söndag och fyra dagar semester avverkade. Trivs, njuter och laddar batterier. Läser, slappar och bara är. Målning har det inte blivit något av ännu tyvärr, men det finns på önskelistan över ”semestervill”, några ”måsten” har jag inte.

Imorgon åker jag till Småland så målning får vänta, men jag kan fortsätta att njuta, läsa, spela rumble och wordfeud, dricka och äta gott, umgås och ja helt enkelt bara vara. Det är väl semester? Iallafall är det helt i min smak. Idag har jag träffat vänner, tagit en öl på Bakfickan och njutit på vår terass. Så här gott hade vi det idag:

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: