Släpper kontrollen, semester pågår

Så här första kvällen inför semestern är alltid extra skön. Att ha lite längre ledighet lockar, samtidigt som jag inte har släppt jobbet fullt ut i detta nu. Tre lediga veckor framför mig känns väldigt bra, på många plan är det bra flyt nu. Så det är väl bara att hänga på?

Får sms om vinst på 150:- på postkodslotteriet och det är tredje gången på mindre än ett år, för oss på detta nya postnummer. Bra start och bra flyt.

Jo, så kom markisen smidigt upp på plats idag. Visserligen var jag på jobbet då detta föregicks, vilket var lika så skönt, så slapp jag försöka ha kontroll över något jag ändå inte kan kontrollera. Det vill säga tala om för kranföraren hur hon skulle hantera sin kran… inte bra att lägga sig i sådant (försökte i morse på väg till jobbet).

          

Nåja, har fått info i efterhand att de fick ta markiserna (den gamla ut och nya in) via taket som inte är så platt som man tror. Proffsiga kranförare och markisuppsättare som visste vad de gjorde, även sex våningar upp i halvkrångligt läge. Applåd!

Att min man sen passade på att skura hela altanen och putsa fönster är kanske inte flyt, men helt säkert en extra trevlig bonus att komma hem till.

Smultron! Ja, det som är så gott och vår egen odling som stått och löljat sig med överdrivet mycket gröna blad och vita blommor har nu äntligen gett röda bär. Idag knipsades det första smultronet och det smakade ljuvligt. Vill få in även detta i kategorin flyt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: