Fysisk aktivitet står inte främst på listan…

… men skönt när man väl gör det och ännu mer skönt när det är över. Jag gillar att måla, skriva och läsa. Alltså stillsamma aktiviteter. Så när det emellanåt blir lite mer aktiva saker på agendan känns det. Har inget emot fysiska aktiviteter, men eftersom jag trivs mest med det mer stillsamma så känns det såklart i kroppen när en fysisk aktivitet har pågått. Så idag, söndag, känner jag av gårdagen. Rejält.

Vi gick minst en mil igår! Det är ju ingenting för er som ständigt går långpromenader, springer och allt vad ni gör. Men för mig och mannen är det aktivitet på hög nivå. Att sen vädret dessutom var i det närmaste perfekt gör inte saken sämre. Det kändes lätt igår, något svårare idag.

Vi började med att gå till Vikingabyn från hållplatsen i Höllviken. Ja ja tänker ni, det var väl inte så långt? Nej, en lagom promenad på 20-30 minuter om det inte hade varit för att jag fick gå en gång till… Helt beroende på att de inte tog kort fick jag gå tillbaka för att ta ut kontanter (gick faktiskt bara halvvägs, då jag hittade en mack där jag köpte en tidning så att jag kunde ta ut pengar på köpet).

Nåja, mycket gång blev det! Därefter var det mycket gång inom området… sen tillbaka till busshållsplatsen (återigen 20-30 minuter). Av någon anledning åkte vi fel håll, nåja vi trodde att vi kunde åka direkt till Svedala från Höllvikens centrum, det kan man inte inte. Så vi gick tillbaka (till ursprungshållsplatsen). Skönt att sitta där och vänta ett tag, med tid till sociala aktiviteter på nätet….

För att ta sig till Svedala från Höllviken måste man åka via Malmö…. Okej, ja men då gör vi det. Med byte till tåg i Hyllie var det en bra paus. För sen i Svedala… ja fy tusan vad vi gick! Svedala marknad var snabbt avklarad, men så såg jag ett inlägg på Facebook om ”kom hit, här finns kalla öl”. Så vi travar ju…. I 2,6 kilometer. Som ni förstår blir det lika mycket på andra hållet, på väg tillbaka… Men Svedalaturen lönade sig. Det visade sig bli både trevligt sällskap, god mat och nya vänner, kan det blir bättre?

Helt enkelt hade vi en helt underbar dag, här nedan lite bilder från dagen:

      

                   

                       

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: