Det här med klockor

Klockor ja. Det är fina smycken dessa armbandsur. Ja, en del åtminstone, vissa är så fina så att jag ibland tänker att Åhh en sådan vill jag ha, ska jag inte prova? Vadå prova? Det blir lite eksemvarning när jag har ett sånt där armbandsur på mig, kanske har jag allergi, jag vet inte.

Jag har inte haft klocka på armen sen tonåren och jag missar aldrig en tid, för klockor och tid finns ju överallt. Så varför låsa in mig och ha en på armen?

Försöker i alla fall med jämna mellanrum att bära (nåja, prova) en sån där klocka, för som sagt en del ur är så jäkla snygga. Men så får jag på en sådan där sak på armen och det går inte. Jag vill bara få av den igen, liksom sopa bort den. Ja, precis som man har en insekt som kryper på kroppen. Inte bra. För det finns ju så många vackra armbandsur. Och jag vill så gärna ha en på armen. Men det går bara inte.

Så vad beror det på? Ja, inte vet jag. Men det måste bero på tiden. Tiden går ju ändå, oavsett om jag har ett ur på armen eller inte. Det känns på något vis väldigt inlåst och kvävande att ha den där saken på armen. Att ha en fastkedjad sak på armleden som stör och är i vägen hämmar det mesta jag står för. Så det måste bero på tiden i sig. Eller?

2 kommentarer på “Det här med klockor

  1. Tänkte på dina två senaste inlägg. Väder och Tid. Två saker som vi inte kan påverka. Ganska lika, men mycket olika …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: