Ozzy

1973 introducerade min bror Black Sabbath för mig och albumet Sabbath Bloody Sabbath. Det var ju direkt lycka. Så här i nutidens efterhand är det en evighets tid sen. Faktiskt. Nästan 40 år har passerat och det kan jag inte riktigt ta in.

Hårdrock har alltid funnits i min själ och många band bankar eller har bankat i mitt hjärta. Black Sabbath är en av dessa band. Ozzy som är en av originalmedlemmarna är en historia för sig. Det är nostalgi och tidiga Black Sabbath är speciellt. Men, jo jag gillar även 80-talet med den lilla stora sångaren Ronnie James Dio.

Dio har jag sett live, inte Black Sabbath. Så när de gamla gubbarna bestämmer sig för att komma till Malmö ville jag inte missa det. Nåja, nu vet vi att det inte blev Black Sabbath, det blev Ozzy med vänner. Men vad tusan, en svajig röst och aningen kort konsert gör inget, för det var otroligt speciellt att äntligen se Ozzy live. 40 år senare. Jag = nöjd och superglad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: