Plus och minus

Ja, veckans plus och minus finns det en del att orda om. Eller inte. Jo, men visst är det mest ilandsminus det handlar om när det väl kommer till minus, men ändå, det är ju mina minus och ibland behöver de luftas.

Men jag börjar med ett plus, och det var tisdagens besök på Malmö konstmuseum och utställningen Lars Lerin som finns att beskåda till den 27 maj. Absolut helt fantastiska akvareller med otroligt ljus, djup, färger och nimbara skuggor så jag bara ryser. Helt enkelt helt underbara målningar, med ett sanslöst bildspråk. Absolut, verkligen ett ”måste ses”.

© Lars Lerin, Torg (Ljus i Öster), 2010. Foto: konstnären
  © Lars Lerin, Torg (Ljus i Öster), 2010. Foto: konstnären
 

Annat plus för veckan är halsfluss. Ja, det är förstås i sig inget plus, men så här med facit i hand blev det så tycker jag. Har haft kass hals väldigt länge och tänkt att det går väl över. Det gjorde det inte. Så inne på fjärde veckan var det dags att kolla upp det hela. Och, jo halsfluss. Men, hör det hemma på pluskontot? Ja, för det kunde ha varit halsböld eller något ännu värre. Så plus för det! Och faktiskt funkar det bättre med energin på jobbet nu när jag kan andas och svälja lite mer normalt. Det viktigaste extraplusset vill jag ge för den fina vården vi har.

En mycket bra och extra rolig arbetsvecka får oxå plats på plussidan. Övrigt på veckans pluskonto är de fina limegröna rosorna som mötte mig hemma idag.

Ett inspirerande frukostseminarium i början på veckan var väldigt mycket plus. Lägg till social spis på kvällen och vi plussar på ytterligare.

God mat har jag ätit hela veckan inklusive dagens luncher. Och vad gäller just lunch har jag hittat ett nytt (ja, nytt för mig alltså) bra ställe, nämligen Rebell på Friisgatan. Utsökt!

Så veckans minus då? Äh, fasen det har jag glömt nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: