Så blev det påsk i år igen

Ja det blev ju det. Och varför firar vi påsk? Nä, det har jag ingen lust att gå in på. För mig är påsken lyx. Extra ledighet är det stora plusset. Spelar ingen roll att jag har ett kul jobb, röda dagar som infaller på i vanligtvis svarta dagar är lyx. Och när man dessutom har bockat av en uppsjö av deadlines tidigare i veckan är det än mer njutbart att vara ledig. Så – en ledighet med tillägg av diverse ting som mat, godis och trevligt sällskap gör påsken (läs ledigheten) fulländad. Ja och så ett glas rött på det! Själv har jag haft kökstjänst hela dagen (ja alltså det var frivilligt och light julmat kallar jag min påskbuffé) och genom köksfönstret har jag noterat de skiftande väderlekarna idag. Det har varit molnigt, kallt, snö, sol och varmt. Finns det något att klaga på? Nej.

Just nu är himmeln så här fin:

7 april 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: