Äntligen!

Så äntligen bröt solen igenom även i de västra delarna av Malmö. Jag brukar inte bry mig om vädret, för det blir ju ändå som det blir…… Men i eftermiddag har det varit helt underart att njuta av det vackra vädret och så förstås i kombination av ledighet. Så jag får trots allt tillstå att vädret påverkar. Fantastiskt att sitta ute denna eftermiddag, inte för varmt, inte för kallt utan precis alldeles lagom. Sammanfattning = skön söndag. Visst är det trevligare med blå himmel än den där dimman vi har dragits med hela helgen?

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: