Blommorna mår bra

Jag är inte så bra på att sköta mina blommor jag har på jobbet, de får vare sig vatten eller omsorg särskilt ofta. Hemma får de uppmärksamhet, men kanske inte så mycket vätska som de önskar och behöver, alltså dör de titt som tätt.

Nåja, mina uteblommor mår desto bättre (ja ja de är bara en vecka gamla i detta hem så vi får väl se) och jag mår bra av färgerna och dofterna. Varje gång jag skaffar nya tänker jag att nu denna gång ska jag vara mer allert på deras vatten- och ömhetsbehov. Vi får se hur länge det håller, men så här fina är de idag.

    

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: