Finns det något tristare än att lyssna på andras drömmar?

Hittade detta underbara foto på
http://gordonshumwaydays.wordpress.com/2011/10/15/golden-hamster/

Men vad har detta med andras drömmar att göra? Jo, att lyssna på vad andra drömde om är bara så urtrist, och då måste jag göra avbön och berätta att jag drömde om hamstrar inatt. Finns det något sötare? Jag, vet…. trist att höra om mina drömmar. Gäsp!

Men ändå, håll med om att ni log när ni såg fotot? Underbara små pepparkornsögon som lyser av nyfikenhet och förväntansfull glädje, helt underbara djur. Och här får ni oxå njuta! I drömmen köpte jag en hamster (tung var hon i drömmen) och hon förstod vad jag sa, vilket är helt absurt då de i verkligheten inte är så smarta… Drömmar är underbara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: