Gott nytt 2012!

Jag älskar nya år! Ut med det gamla och in med det nya. Ungefär så klyschigt. Nu har visserligen 2011 varit ett riktigt bra år, finns inte mycket att klaga på där, men nu så här i sluttampen börjar det bli lite tjatigt, händelsefattigt och väldigt rastlöst med 2011. Det året kan vi ju nu… Så här dagen innan skiftet känns det verkligen att förändring(ar) står för dörren.

Vad och hur vet jag inte precis nu, men bara det att det blir ett nytt år ger en känsla av att oändliga möjligheter på något vis är högst verkliga och allt verkar så enkelt att genomföra. Jo, visst ger varje dag en chans till förändring och öppnar för möjligheter, men det känns inte lika starkt som just vid årsbyten.

Och med nytt år slipper vi december, förvisso inte lika grå och tråkig som november men ändå en onödig månad. Den 1/1 går vi helt enkelt mot rätt håll – Framåt! Januari är bra, till och med låter det positivt, kanske för att man ler per automatik när man säger det, prova!

Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: