Livet på taket…

…är alldeles underbart. Utsikten är fantastisk (jaja, sjätte våningen är väl inget tänker ni, men det är tillräckligt högt), där kontrasterna slåss, pulsen från Regementsgatan känns och havet skymtas. Kan så här i efterhand säga att jag tidigare, då jag inte hade någon, har underskattat utsikt, det är helt enkelt en ny tavla varje dag.

Nu väntar jag med spänning på hur vintern ska bete sig här uppe, hur blir det med fyrverkerierna på nyår? Kan vi bli insnöade här uppe? Taket på uterummet blåsa av? Ja, typ sådana frågor cirkulerar i mitt huvud.

    
Foton från 15/8, inflyttningsdagen

  
En dimmig dag i september där Turning Torso verkar stulen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: