Påverkad

Vill inte erkänna det men vädret påverkar mig. Regn, regn och åter regn. Det börjar verkligen bli tröttsamt. Idag retade jag upp mig på alla löjliga paraplyer folk springer omkring med. Snacka om slöseri med energi att reta upp sig på det, eller blev snarare ilskt uppeldad.

Fattar inte dem som säger: ”Det gör inget att det är dåligt väder, jag har ändå inte semester”. Det retar oxå upp mig. Vad är det för fånig inställning? Nä fy fasen för denna regniga sommar,

Tomas Ledin har rätt, det mesta regnar bort. Faktiskt. Och på tal om Tomas (eller stavar han Thomas) så retar jag mig även på honom. Ja, ni ser ju själva…. oviktiga saker retar upp mig i detta skitväder. Dessa oviktiga saker stjäl energi.

Jag som egentligen gillar regn och rusk. Då och då, inte VARJE dag. Nä, jag tror jag drar ner persiennerna och sätter på en film.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: