Ser fram emot att börja jobba

Ja inte för att semestern på något vis är trist eller att ledigheten stör. Nä jag vill börja jobba så att tiden fram till den 15/8 går lite fortare och för att slippa denna rastlöshet som infunnit sig denna sommar. Den 15/8 får vi nämligen nycklarna till vår drömlägenhet och flyttkillarna kommer! Så det passar alldeles utmärkt att jobba tre veckor innan dess, på jobbet har jag att göra och kan fokusera på annat än denna väntan…. Rensningen är vi klara med, grovstädningen likaså och det som går att packa är packat. Så vad mer göra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: