Det är befriande att rensa

Kasta, sälja, slänga och ge bort. Ja det har jag ägnat största delen av min semester till. Trots att vi bara har bott här i fem år har vi hur mycket grejer som helst. Och jag som inte ens är en spara av grejer. Tycker att jag rensar efter hand alternativt slänger/ger bort på en gång. Uppenbarligen är det inte så. Vinden var knökfull av saker. Nu är den bara halvfull. Vi har skickat grejer på auktion, vi har sålt, vi har gett bort och vi har kastat. Så nu är det bara hälften kvar.

Vad spännande det är att ha saker ute på autkion förresten! Nätautkion kan jag följa på ett helt annat sätt, men ”vanlig” auktion är inte fel det heller. Den 24/7 ska jag gå på auktion och se hur det går för några av våra grejer. Spännande!

Det är så befriande att göra sig av med onödiga saker. Saker vi inte använder, saker vi inte längre gillar,  saker vi inte behöver och framförallt trasiga saker. Varför sparar man det? Resten av grejerna på vinden kommer Öppna hjärtat och hämtar, så det ska nog bli tomt där oxå. En container är beställd för allt det som inte går att sälja, det ingen vill ha, inte ens välgörenhet vill ha.

I källaren är det rensat och klart, underbar känsla. Sen har vi rensat i garderoberna, i lådor, skåp och ja allt är rensat. Med andra ord känner jag mig väldigt tillfreds och framförallt redo för att flytta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: