Som jag gillar regnet

Iallafall ibland och framför allt speciellt just idag. Det är befriande med regn, samtidigt som det är varmt njuter blommorna, smattret är så där lagom mysigt, måsarna är tysta, inga trädgårdsmaskiner kör på gårdarna i området, inget grillos från grannarna, inga skällande hundar och jag njuter av att vara inomhus.

Är klar i tvättstugan och glass har jag njutit två gånger redan idag. En hög med korsord väntar, det varvas med deckare, men annars ägnas dagen till största del åt att titta på skräckfilm. Så för min del får det gärna regna ett par dagar till. Jag gillar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: