Min filosofi är att slappna av….

…och ha det gott,  iallafall under semestern. Kan säga att två veckor in på semestern har det inte blivit mycket avslappning. Och jag förstår ingenting. Först å främst går jag med tandvärk och tänker att det går väl över. Det gjorde det inte. Så jag fick ringa tandläkaren. Ska bespara er detaljer, men berättar att det har med en visdomstand att göra. Inte alls kul, vare sig för mun eller plånbok. Nåja, i-landsproblem nummer ett avklarat, så jag går direkt in på nästa. Thrillern över att ha sin bostad ute till försäljning.

Det är verkligen gastkramande. Har inte kommit mig för att göra något annat än att vänta. Vänta på visning, vänta på att bud ska komma in. Vänta, vänta, vänta. Under väntningstiden har jag och mannen städat och rensat. Och städat och rensat. Lämnat in grejer på auktion. Slängt. Och återigen städat och rensat. Vi får se var det landar!

En kommentar på “Min filosofi är att slappna av….

  1. Det löste sig samma dag jag skrev inlägget 🙂 Med andra ord oroade jag mig i onödan.
    /Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: