Som rökare…

…sa jag att det bara är loosers och jag som röker. Nu har jag slutat röka. Två veckor sedan och loosers eller ej så känner jag mig inte som en vinnare heller. Vilket jag väl borde? Känner mig ledsen på något vis, fattar inte varför. Är det nikotinet och diverse andra gifter som lämnar kroppen nu?

I morse vaknade jag halv fyra med halsont! Jag har aldrig ont i halsen annars. Faktiskt, peppar, peppar, är jag aldrig sjuk. Under dessa två hittills rökfria veckor har jag förutom halsont varit allmänt grinig (då och då), emellanåt sur, lättstött och aningen håglös. Till det bör tilläggas förkylning och viss ledvärk (sistnämnda kan dock bero på träningsvärk) samt en märklig känsla av sorg. Ska det vara så här? Och isåfall hur länge?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: