Slöseri med en röd dag på en redan röd söndag

Kan jag tycka iallafall. På något vis känner jag mig blåst på en ledig dag. Ja, det är verkligen usel planering med en röd dag på en redan röd söndag. Och inte lär jag bli kompenserad för det heller. Nu har jag i och för sig ett roligt jobb så jag har alls inget emot att gå dit, men ledighet ska man inte underskatta. Nej, den ska man vårda och vara rädd om. Just nu är det den där känslan av att ha blivit lurad som stör mig, balansen mellan jobb och ledighet har ruckats i en otrevlig oordning. Min man säger att man inte borde jobba efter en ledig dag – och för tillfället tycker jag att det ligger en hel del i det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: