Reser helst i fantasin

Jo så är det. Inte för att resor är överskattade, eller ja lite är de faktiskt det. Hur som helst så trivs jag väldigt bra med att resa i fantasin. Emellanåt gör jag en avstickare till ett riktigt resemål, ja alltså någostans utanför Skåne.

Nyss hemkommen från Barcelona måste jag säga att det denna gång två uppfylldes min tidigare känsla av ”må-bra-stad”. Så underbar staden är! Och på fyra-fem dagar hinner man väldigt mycket, utan att för den skull stressa runt bland sevärdheter. Nej lugn takt och mak är min melodi.

Njuta god mat och öl och bara ta tiden som den kommer. Inga planer, mer än högst övergripande eventuella önskningar av dagen. Då blir det bäst. Så reser jag helst. Att det är relativt nära i flygtid gör inte saken sämre.

Är det därför jag aldrig tycks komma tillbaka till favoritstaden nummer 1 – New York? Det är så långt….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: