Roande busstur

Visst jag har sagt det förut, men jag upprepar; jag är lättroad. Idag körde busschauffören fel. Inget konstigt i det, han satt kanske i andra tankar eller trodde det var en annan rutt han körde, vad vet jag? Min första tanke var hur och vilken omväg ska bussen ta nu? Kanske får jag se en ny del av Malmö och jo jag hinner nog kommentera några fler fb-inlägg än vanligt. Med andra ord var jag nöjd med situationen och smålog över tanken på när chauffören skulle upptäcka det hela. Det gjorde han inte…. Det gjorde däremot flera av passagerarna. Inte högljutt, nä tonläget var mer panikartad falsett varvat med ovanligt komiska kroppsspråk. Minst tio av dem gick fram till chauffören och påpekade felkörningen. Till slut säger han i lugn ton ”Jag trodde ni ville ha lite variation, men jag hade visst fel. Jag fixar det vid nästa korsning och för er som nu missade era avhopp hoppas jag slippa påhopp. Ha en fortsatt skön dag.” Jag kunde inte låta bli att applådera och ropa bra jobbat. Flera stämde in i kören, de sura blickarna ignorerade jag. Härlig dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: