Så fånigt det kan bli

Folk kan ju glo, blänga och småle på det där sättet så att man undrar om ens gylf är nere eller har läppstift i pannan eller spenat mellan tänderna eller… ja ni fattar. Det hände mig idag. Visserligen har jag en extremt dåligt hårdag och inte är jag särskilt snygg. Men de kändes inte som att det var därför de tittade så konstigt.

Jag drog i kläderna för kanske hade jag av misstag stoppat in kjolen i strumpbyxorna vid senaste dassbesöket? Nej…. det blir ju dessutom osannolikt med tanke på att jag hade byxor på mig. Men helsike, till slut tänker jag att nästa person som glor på detta vis frågar jag vadan denna gloing?

Efter en ganska lång raksträcka – där ingen glor – slår det mig vid nästa sväng. Jag går för tusan och ger tecken när jag svänger! Gående! Sanslöst fånigt och detta har pågått i en sisådär kvarts promenadtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: