Motivera mera!

Hur svårt kan det vara att motivera mera? Att peppa och motivera andra i kombination med att skratta ofta. Kan det vara så lätt att må bra? Det tror jag. Det blir en boomerangeffekt genom att motivera och lyfta andra. Gränsen mellan att vara för naiv och motivatorn är i och för sig hårfin. Men jag väljer att utgå ifrån att människor omkring mig vill väl. Ja, jag väljer att tro det. Glad och positiv? Det låter så väldigt hurtigt… men jag tror på det. Väljer att tro på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: