Synlighet ökar kraven

Men frågan är om jag ska bry mig? Vilka krav kanske ni frågar er. Jo det är detta med våren, värmen och ljuset. Underbara saker alla tre. Egentligen. Men allt blir så påtagligt och synligt nu i detta ljus. Jag är inte redo att blottas, jag är inte redo att ”klä av mig”, jag är inte redo för promenader i solskenet eller utflykter i vår fiiina natur och jag vill inte grilla! För att inte tala om alla konstiga blickar och kommentarer man får när man säger att ”jag har inte varit ute idag”. Var står det skrivet att jag måste ut så fort solen är framme? Och även om det stod skrivet någonstans, vem fasen säger att jag hade brytt mig om det?

Nej, lite trött blir jag på att kraven av uteaktiviteter på något vis är givna bara för att ljuset visar sig. Och så ska vi vara glada för att nu äääntligen är solen och ljuset här. Suck, säger jag. Därför är det verkligen en dubbelkänsla med vår versus vinter. Jag hatar verkligen kyla och snö, men älskar värme, mörker och att mysa inomhus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: