Pinsam tystnad

Är inte oroande, tvärtom den är roande. Många verkar dock tycka att det är en smula obehagligt eller rentav jobbigt. Svettigt och rodnande jobbigt. Som ni förstår tycker jag det är lite kul. En del riktigt skruvar på sig och verkar febrilt leta efter något att säga, det är snudd på att det hörs hur de tänker: ”Vad ska jag säga?” Det är roande. Okej, jag är lättroad, jag erkänner.

Visst, ibland men bara ibland, och med vissa personer i speciella sammanhang, kan jag möjligtvis känna ett sting av obehag. Men pinsamt? Nej….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: