Kylan frestar

Men inte så att jag längtar. Nej, kylan frestar på och det på kreativiteten. Hjärnan fryser och helt ärligt fattar jag inte hur de som jobbar utomhus kan tänka. Eller de kanske de inte gör? Så för att vara positiv säger jag att jag är glad för att jag jobbar inomhus, därutöver kommer jag inte fram till något mer i ärendet.

Strunt samma, jag kan inte göra något åt det i vilket fall. Allt annat flyter på hur bra som helst så varför haka upp mig på något så tråkigt som vädret? Ja nu när jag funderar ett steg till (hjärnan börjar visst tina upp till normal nivå) så är ju väderprat det tristaste som finns. Jag lyssnar aldrig när någon annan pratar om vädret, jag ser inte ens på vädernyheter. Det blir ju ändå som det blir…. Vi kan med detta konstatera att jag just nu är precis lika tråkig som alla andra vädersnackare jag dissar. Haha, jag har åtminstone roat mig själv en stund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: