Ny linje och nytt område

Att vara ute i extra god tid är ett måste när man åker kollektivet och dessutom har en tid att passa. Det lustiga är att då flyter det på utan förseningar eller missöden som att bussen helt enkelt inte dyker upp, alternativt går sönder halvvägs, och vid bytena är det noll väntan, så istället är man framme alldeles för tidigt. Nåja eftersom vi provade en, för oss, ny linje till ett nytt område fick vi se en annan del av Malmö. Och vi hade ju gott om tid att utforska och orientera oss 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: