Enspårigt

Hur kommer det sig att det alltid är det tåget man själv sitter på som får vänta in andra tåg? Det är jättesmidigt att ta sig till Hässleholm, bara 47 minuter från Malmö. Men utanför Höör (eller var vi nu var?) så var det just vi som skulle vänta in tåg för att av någon anledning var det helt plötsligt bara enspårigt. Hur nu det funkar egentligen? Det var inte bara ett tåg som skulle passera innan vi fick fart, utan fyra tåg. Resultat = 40 minuter försenad och därmed försenad till mötet (pinsamt).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: