Kylan biter

Och känns mer genomträngande när man står still. För övrigt en busskur med avsaknad av väggar…. Dessutom ovanligt långa förseningar. Faktiskt var det så kallt att bara tanken på att ta av sig handsken för att plocka upp telefonen och kolla Skånetrafiken var helt utestlutet. Med tanke på hur många vi stod och väntade så mååååste ju bara en buss komma snart! Det var då jag började fundera på hur fasen ska alla vi väntande få plats? I-landsproblem? Jo, visst är det så. På något vis är de rätt behagliga och rentav trivsamma att ha. Jag får gnälla av mig och ”problemet/problemen” sitter inte i så länge. Fick alla plats nu då? Efter tjugo minuter kom inte bara en buss, utan tre stycken, så jo alla ombord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: