Allergi

Har allergi mot kategorier. Ibland är det bra att ha, men för det mesta tycker jag nog att kategorier begränsar. Utan kan det dock skena iväg och spreta ut i oöverskådligt kaos. Fast det går ju att strukturera upp, ja utan att kategorisera. Det är inte bara innebörden av ordet, utan även själva ordet som ger mig utslag. Smaka på det; kategori. Ni hör ju! Det blir fyrkantigt och trist med kategorier. Och det jag kategoriserar kanske inte du kategoriserar på samma sätt. Varför ska allt vara i kategorier?

Det är samma sak med titlar. Det begränsar. Finns det ett ord som heter fyrkantiserar? Nej, men nu gör det det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: